Liste over eiendeler

Søk og sortering av alt ditt inventar skjer øyeblikkelig mens du skriver. Alt vises i en brukervennlig liste som du redigerer ved å klikke blyanten i listen.

Nyhet juli 2020: Støtte for QR-koder på inventaret. Skriv ut og plasser på utstyret. Åpne mobilen for å ta bilde, så vil man ledes til inventarside.

Detailbilde for inventar

En oversikt over eiendelen (nyhet november 2023). Klikkbare lenker i skjermbildet lar deg søke etter lignende eiendeler som er tagget eller er i samme kategori/samme brand.

Det er også her hvor du kan laste ned QR-koden for hurtig tilgang fra produktet.

Emneord på alt inventar

I tillegg til at du legger objekter i ulike kategorier, så kan du angi en rekke emneord eller merkelapper på hvert enkelt inventar/gjenstand.

Disse legges inn på forhånd og er søkbare på tvers av kategorier og andre kriterier. Dette gjør systemet meget fleksibelt.

Bilder på gjenstander og søk

Ny bildevisning november 2023 på plass, for kunder som er flinke til å laste opp bilder. Gir raskere gjenfinning av utstyr.

Bilder og kvitteringer på alt

Du kan laste opp så mange bilder og/eller kvitteringer du ønsker på inventaret. Dette kan være viktig i forbindelse med forsikringsoppgjør eller bare for å huske hvordan det enkelte inventar ser/så ut.

Enkel katalogisering

Alle felter er valgfrie og vi har delt opp skjermbildet i flere ulike faner for å unngå for mye data. Ved at kategorier, emneord, leverandører, steder og merker er definert på forhånd, blir det langt enklere å holde orden i systemet og unngå duplikate registreringer av inventar.

Nyhet oktober 2020: Eksemplarer og Avdelinger

Leverandører

Når noe går i stykker, er det greit å vite hvem du kontakter. I leverandørregisteret finner du også serienummer, ordrenummer eller lignende som en leverandør gjerne vil spørre om i forbindelse med support. Du kan også legge inn fritekst/kommentarer!

Steder

Her kan du for eksempel angi ulike klasserom, regioner, lokasjoner eller hva som helst som kan relateres til hvor inventaret er plassert. Hylleplass kan også brukes. Det du legger inn her, vil dukke opp som valgmulighet på hvert enkelt produkt. Ønsker du å se hvilket inventar du har har på et bestemt sted, klikker du bare antallet i denne listen for å få en filtrert liste over inventar kun på dette stedet.

Utlånsliste

Hvis du låner ut inventaret/gjenstander, så kan du registrere dette i utlånsmodulen. Et raskt klikk på statusknappene i denne modulen vil straks vise hvilke gjenstander som er utlånt, hvem de er utlånt til og hvor lenge. Listen kan videre sorteres på lånetager, dato for lånet og forfallsdato.

Registrering utlån

Her registreres utlån. Du må først legge inn aktuelle kunder under personer, men straks det er gjort, kan du låne ut inventar på kort tid. Hvis du ikke driver utlån, så kan du også bruke utlånsmodulen til å angi ansvarlige for de ulike inventar. Du kan legge inn detaljer om utlånet på side 2, samt se tidspunkt for sist oppdatert/lagt inn.

Kategorivisning med ikoner

Fra forsiden kan man se alle kategorier for inventar man ønsker en rask tilgang til. Dette er nytt november 2023, ikonene dukker opp ved å redigere ønsket kategori og velge et passende ikon for sin kategori.

Eksport til Excel

Løsningen kan nå eksportere og importere til/fra Excel. Klikk bildet for eksempel i Excel.

Filen kan åpnes som vanlig Excel fil, uten import. Man får også full tilgang til en html-rapport for utskrift og vedlegg til regnskapet. Rapporten lages direkte i nettleseren.

Servicelogg (kommer)

Detaljert informasjon om service på hver gjenstand/bil/utstyr, med dato og hva som er blitt gjort og av hvem. Øker gjensalgsverdien og man vet hvor mye garantien er utvidet med. Passer også bra for servicebedrifter som utfører tjenester ute hos kunder: Elektrikere, UPS-leverandører, kjøleleverandører, snekkere m.m..

Spesielle behov? Vi kan tilpass innenfor visse rammer.

Rapport for regnskap

Det kan være nyttig for regnskap å vite hvilke utstyr man har og hvor mye som gjenstår på avskrivning. Dette kan også sendes til forsikringsselskap ved oppgjør. Listen har med alle felter og er klargjort for utskrift.

Skaff oversikt i dag!