Oppdateringer november 2023

Vi har nå oppdatert vår demo med en del nyheter rundt visning av kategorier og inventar.

Kategorier for inventar

Ved å redigere kategoriene sine nå, så kan man velge et ikon fra Font Awesome katalogen i nedtrekksmenyen. Ikonet vil vises på forsiden hver gang man logger inn og gir rask tilgang til ønsket kategori. Kun kategorier man påfører et ikon vil vises på forsiden.

Bildesøk/visning

For kunder som laster opp bilder av sitt inventar og løsøre, så vil man nå lettere få oversikt med en egen treffliste som fokuserer på bilder man har lastet opp. Man har rask tilgang til denne listen fra vanlig tabell-listing av inventar, bare klikk Vis bilder fra tabell-oversikten.

Detaljside for en gjenstand

Vi har også lagt inn en ny detaljside, som er tilgjengelig fra inventarlisten. Denne gir litt finere visning av produktsiden, fremfor at man klikker på forstørrelsesglasset for å få en kompakt visning. Det vil komme en god del forbedringer på detaljsiden i 2023/2024. For eksempel er det noen detaljer som kun vises ved å klikke Rediger. Vi ønsker også lenke opp detaljer på detaljsiden til søk.

 

Forbedret Excel-eksport

Eksport til Excel kan gjøres direkte uten å måtte importere inn som CSV-fil i Excel. Filen er ferdig XLS-ark som kan åpnes direkte og jobbes med.

Det lages også en HTML-rapport som med utskrift til PDF kan lages som en PDF-fil eller bare skrives ut direkte på en kurrant og enkel måte.

Scanning av QR-kode på mobil

Når du nå scanner en QR-kode fra mobilen, så vil du komme til dette detaljbildet hvis du allerede er innlogget.

 

Forbedringene rulles fortløpende ut til vårt produksjonsmiljø.

You May Also Like